Referanser

Snowproduction har levert snøkanoner til en rekke barnehager, kommuner, skoler, privatpersoner, idrettsforeninger. I mange sammenhenger har vi fått gode tilbakemeldinger og presseomtale i ulike fora. På vår Facebookside kan du lese, se bilder og film fra mange av våre fornøyde kunder.

Hei. Vil bare takke for den flotte snøkanonen dere solgte min mann før jul. Dette var virkelig årets julegave. Nå har vi masse snø, akebakke og snøhule. Jeg og ungene er så fornøyd! Svært få hadde tro på dette da jeg pakka opp min spiller nye snøkanon på julaften da vi bor på en øy uti havet, men de har spist ordene sine. Nå er vi de eneste på Frøya med snø. Og masse av det. Nå får jeg titt og ofte meldinger fra folk hvor den er kjøpt, så dere blir anbefalt videre. TAKK !😊 Mvh. Snøglad 4-barnsmor på på Frøya, sør Trøndelag.

Hei John,

Jeg kjøpte snøproduksjon utstyr av deg i fjor høst. Skulle ha dette på hytta og ta vann rett fra fjorden hvis du husker? Høytrykk spyleren (k4) klarte jo aldri å frakte vannet opp fra fjorden, men fikk koblet meg på vannkranen inni hytta så det ordnet seg.

Uansett, du spurte om jeg kunne sende noe bilder. Jeg har tatt ganske mange bilder og video som du fritt kan bruke i din markedsføring hvis du ønsker det. Vil jo kunne dra nytte av det jeg også. Mitt firma heter Hobby Ski Jumping AS og har følgende link: hobby-skijumping.com Er også på facebook og youtube.I denne linken så ser du hva jeg driver med og hvorfor jeg kjøpte snøproduksjon utstyr av deg 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=YU97R6whpsE

https://www.youtube.com/watch?v=u7osnczERx0&feature=share

Jeg produserte snø senest forrige helg i hoppanlegget.

Helt sjef 🙂

Vi snakkes.

Mvh

Torgeir Grebenshchikov Anzjøn